Adwords: neem ook foutief gespelde keywords op

Internet is snel en zoekers willen razendsnel zoekresultaten. Hierbij worden nogal eens spelfouten gemaakt. Neem daarom de meest voorkomende spelfouten in relevante zoekwoorden op in je adwords campagne. Voorbeeld: maandelijks komen honderden bezoekers op de website van Amnesty op een ‘variant’ van Amnesty (Amnisty, Amensty, Amnestie etc). De content van Amnesty is relevant voor deze zoekers en het zou daarom zonde zijn om deze bezoekers links te laten liggen. Er is een handige tool online die je kan helpen deze zogenaamde ‘misspells’ op te sporen: http://tools.seobook.com/spelling/keywords-typos.cgi

This entry was posted on Sunday, February 21st, 2010 at 10:29 and is filed under SEO Tools. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.