Waarom deze site?

Iedereen heeft z’n eigen favoriete interesses. Voor mij zijn dat reizen, een betere wereld (goede doelen) en mijn werk als online marketeer. Naast dat ik zelf graag reis ben ik enkele jaren geleden begonnen met een professionele reiswebsite, GOyourownway.nl, ‘de mooiste reizen in een overzicht’. Ik werk als online marketeer bij Amnesty International, een organisatie die opkomt voor de mensenrechten wereldwijd. Via dit blog link ik al mijn grote interesses aan elkaar. Omdat ik het leuk vind. En wie weet, misschien inspireer ik sommige mensen om een bijzondere reis via mijn site te boeken, om actiever een goed doel te gaan steunen en om zijn of haar website te optimaliseren!

This entry was posted on Wednesday, February 17th, 2010 at 17:04 and is filed under Algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.